CLOSE
Back To Top
Bural tote bag

Ponesite djelić Dubrovnika sa sobom!

Dubrovački lokalni dijalekt sadrži upečatljivu riječ “bural”, što znači škrinja. Ova riječ izaziva osjećaj nostalgije, poput otvaranja stare škrinje u kojoj se nalaze sve vaše dragocjene uspomene. Stoga je Bural kao brend osmišljen u znaku tog osjećaja.

Stvoren u Dubrovniku, Bural predstavlja lokalno dizajnirane i proizvedene visokokvalitetne tekstilne proizvode, poput torbi i kuhinjskih dodataka: ručnici, podmetači, pregače, košare za kruh i još mnogo toga! Svi podizvodi načinjeni su od održivog i ekološkog organskog pamuka.

Bural proizvodi dizajnirani su da budu više od samog suvenira. Namijenjeni su zabilježiti baštinu Dubrovnika i poslužiti kao podsjetnik na uspomene koje ste tu stvorili. Svaki put kada vidite jedan od naših proizvoda, vratit ćete se na popločane ulice, tirkizno more i starogradske zidine koje okružuju ovaj jedinstveni grad.

Naša predanost kvaliteti osigurava da će naši proizvodi zauvijek zadržati vaša sjećanja na Dubrovnik. Bilo da se radi o kuhinjskoj krpi ili jedinstveno dizajniranoj torbi, svaki predmet u našoj kolekciji dizajniran je s pažnjom i pažnjom za detalje.

Stoga, ako tražite način da svoje dubrovačke avanture zadržite blizu srca, odaberite Bural i stvorite škrinju uspomena koje ćete čuvati zauvijek.